Karta som med röd fyrkant ramar in Rosersberg, Grusplan, Sigtuna, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Larm Inbrott Inbrottslarm från Ängsparken och Rosersberg avlöser varandra.

Rosersberg, Grusplan, Sigtuna, Stockholms län

Vaktbolag meddelar polisen att man ser på övervakningskameror hur några personer tagit sig in på ett byggarbetsplats i Ängsparken i Sigtuna där det står förvaringscontainrar. Personerna börjar sedan att sabotera kamerorna och resten av larmet. När patrullerna ankommer några minuter senare står ett larm och tjuter, man hittar brytspår på en container men personerna har lämnat.
 
Direkt därefter inkommer nästa inbrottslarm - nu från Rosersberg där ett vaktbolag ser på övervakningsbilder hur personer tagit sig in på en byggarbetsplats.
Polisens hund får upp ett spår som leder till en grusplan med hjulspår - det finns dock inga personer kvar och något brott kan inte heller konstateras.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra