Karta som med röd fyrkant ramar in Hässelby, Vällingby, Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Larm Överfall Ambulanspersonalen aktiverade larmet när en person de skulle vårda tog upp ett vasst föremål och hotade dem.

Hässelby, Vällingby, Stockholm, Stockholms län

Den man som är misstänkt för grovt olaga hot greps av den polispatrull som kom till platsen. Han är inte längre frihetsberövad efter beslut av åklagare. Han är fortfarande misstänkt för brottet och efter att de inledande utredningsåtgärderna ute på plats var klara fördes han till sjukhus med ambulans.

Ambulanspersonalen var i en lägenhet som tillhör ett omsorgsboende i Hässelby- Vällingby stadsdelsområde när den man de skulle vårda tog upp ett vasst föremål och hotade dem. De skadades inte fysiskt och de var inte kvar i lägenheten när polisen kom till platsen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra