Karta som med röd fyrkant ramar in Hässelby Gård, Loviselundsvägen, Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Larm Överfall Vaktbolag fick in larm från en bank i Hässelby gård. När polisen fick kontakt med personalen talade de varit utsatt för ett rån.

Hässelby Gård, Loviselundsvägen, Stockholm, Stockholms län

Gärningspersonerna var minst tre stycken och lämnade platsen i en personbil i riktning mot Loviselundsvägen.

Det finns uppgifter att minst en av gärningspersonerna var beväpnade med ett pistolliknande föremål.

Polisen arbetar med att ta reda på vad som har hänt samt söker efter gärningspersonerna.

Uppdatering klockan 12:41
Polisen har begärt att inga tunnelbanetåg ska stanna vid stationen Hässelby gård. Detta för att förhindra att gärningspersonerna åker tåg från den stationen.

Polisen har inlett en förundersökning angående grovt rån.

Polisen som är på plats vid banken har talat om att gärningspersonerna har kört in genom ett fönster med ett fordon.

Uppdatering klockan 13:32
Tunnelbanetågen stannar återigen vid stationen Hässelby gård. I närområdet, från banklokalen, har polisen anträffat väskor som sätts i samband med det grova rånet mot banken. Dessa väskor kommer undersökas av tekniker innan de flyttas från platsen.

Uppdatering klockan 15:06
Teknikerna är klara med arbetet kring de väskorna som hittades i närområdet. De ska nu fortsätta med arbetet vid och i banklokalen. I det utredningsarbetet som har gjorts är två män gripna misstänkta för grovt rån.

Uppdatering klockan 17:45

Ett antal personer har frihetsberövats i förundersökningen under eftermiddagen. Dessa individider har medtagits till förhör. Ett fordon i vilka de som greps färdades i, har tagits i beslag och undersöks av polisens tekniker.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra