Karta som med röd fyrkant ramar in Johanneshov, Gullmarsplan, Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov I Johanneshov genomfördes en teknisk undersökning i en pågående utredning.

Johanneshov, Gullmarsplan, Stockholm, Stockholms län

En man vägrade till en början lämna restaurangen vid stängningsdags. När personalen skulle leda ut honom uppstod det handgemäng. Personalen blev slag ansikten samt skadad i ena armen av ett vasst föremål. Mannen lämnade sedan restaurangen och försvann i riktning mot Gullmarsplan. 

Polisen larmades till platsen via vaktbolaget vid klockan 04:49. Polisen pratade med brottsoffret som sedan fördes till sjukhuset med ambulans för vård kring sårskadan i ena armen. Polisen pratade även med de andra som befann sig inne på restaurangen när personalen blev skadad.

I och med att restaurangen skulle stänga genomfördes ingen teknisk undersökning av brottsplatsen på en gång utan den genomfördes under förmiddagen. 

Vad gör en kriminaltekniker?

Kriminaltekniker undersöker brottsplatser och säkrar forensiska spår, allt ifrån dna till fingeravtryck, kläder, vapen och narkotika. Arbetet bidrar till att besvara frågorna vad har hänt, hur, var, när och av vem i en brottsutredning. Teknisk bevisning är särskilt viktig vid komplexa brottsutredningar där det saknas misstänkta, vittnen eller då de som vet något inte vill medverka i utredningen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra