Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Misshandel, grov Under gårdagen var polisen i Upplands Väsby då det kom in samtal om slagsmål och maskerade personer.

Väsby, Upplands väsby, Stockholms län

Vid 14-tiden i i går eftermiddag. fredag den 22 februari, var polisen vid Love Almqvists torg då ett 50-tal personer enligt uppgift hade slagits.

När polisen kom till platsen hade slagsmålet upphört. Polisen pratade med tre personer som talade om att en okänd gärningspersoner slagit dem med ett tillhygge. En av de tre brottsoffer fördes till sjukhus med ambulans, hans skador är inte preciserade. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Vid 19-tiden kom det samtal om att maskerade personer som rörde sig runt pendeltågsstationen. Polisen var i området och vid de kontroller som gjordes kom det inte fram någon information att någon varit utsatt för brott.

Senare på kvällen, vid 21.30 tiden, kom det fler uppgifter att personerna maskerade sig, bar på pinnar och var verbalt utåtagerande och störde den allmänna ordningen. När polisen var i området kastades det föremål mot polisen, ingen person skadas, och är utåtagerande mot poliserna. Tre män grips och misstänks för våldsamt upplopp. En av dem är även misstänkt för brott mot knivlagen. De är inte längre frihetsberövande men misstankarna mot den kvarstår. Männen är födda 1978,1993 och 1999.

Mest läst av andra