Karta som med röd fyrkant ramar in Herserud, Lidingö, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Personal i en butik i Herserud tryckte på överfallslarm då de observerade hur en kund i butiken slog en annan kund.

Herserud, Lidingö, Stockholms län

Ett flertal polispatruller letar just nu efter den misstänkte gärningsmannen. Patrullerna har fått ett bra signalement. Polisbefälet har inlett en brottsutredning med rubricering misshandel. Målsägaren är vaken och talbar.

Uppdatering klockan 16:20

Målsägaren fick under misshandeln en mindre sårskada i huvudet men avsåg i nuläget inte att ta vård på sjukhus för detta. Polispatrullerna har under insatsen sökt efter gärningsmannen men har inte frihetsberövat någon. Under den efterföljande utredningen kring detta brott kommer polisen försöka göra en inventering av vilka fasta övervakningskameror och se om gärningsmannen finns dokumenterad på film för att i efterhand identifiera den misstänkte.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra