Misshandel Polisen är i Ösmo med anledning av att okänd gärningsperson skadat ett brottsoffer. Han är förd med ambulans t

Ösmo, Nynäshamn, Stockholms län

I nuläget är det oklart vad som har hänt samt var det hände någonstans. Brottsoffret är skadat av ett vasst föremål och förd till sjukhus med ambulans.

Poliserna som är på plats har använt OC- spray mot två personer som uppträtt hotfullt på platsen. Dessa två personer kontrolleras av polisen.

Uppdatering klockan 16:45
Det har nu framkommit att polisen använde OC-spray mot en av de två kontrollerade personerna. Båda personerna greps, en greps misstänkt för våld och hot mot tjänsteman och den andre personen är misstänkt för blåljussabotage.

Det finns ingen uppgift om brottsoffrets skador. Han är på sjukhus och när det är möjligt kommer polisen förhöra honom. Polisen har inlett förundersökning angående försök till mord.

Uppdatering klockan 20:54
Polisen är klar med det initiala utredningsarbetet på plats. Tekniker och hundpatruller har varit och sökt efter spår som kan vara till hjälp i utredningen. Brottsoffret har talat om att maskerade gärningspersoner försökt råna honom och när det misslyckades blev han skadad i bålen av ett vasst föremål. Brottsoffret fördes med ambulanshelikopter till sjukhus och inte ambulans som nämndes i de initiala uppgifterna.

Brottsoffret och han som är misstänkt för våld och hot mot tjänsteman är i 15-års åldern. Hon som är misstänkt för blåljussabotage är i 20-års åldern.

Mest läst av andra

Bråk Större bråk, Norrby.

Borås, Västra Götalands län

Polispatruller skickas till Norrby, efter samtal om bråk med flera inblandade. Enligt uppgift ska nå...