Karta som visar ungefär var händelsen Misshandel: Man misstänkt för att ha slagit brottsoffret på en av perrongerna vid tunnelbanestationen T centralen. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Man misstänkt för att ha slagit brottsoffret på en av perrongerna vid tunnelbanestationen T centralen.

Stockholm, Stockholms län

Via SOS Alarm fick polisen veta att det var bråk mellan en man och kvinna på en av perrongerna för den gröna linjen vid tunnelbanestationen T centralen. 

I väntan på att polis och ordningsvakter kom till platsen var det två personer som ställde sig framför kvinnan så att mannen inte kunde misshandla henne. 

Kvinnan undersöktes av ambulanspersonal på plats och hennes skador beskrevs som lindriga. Ambulanspersonalen förde till henne till en tillnyktringsenhet. Polisen identifierade mannen som är misstänkt för misshandel. Han omhändertogs på grund av sin berusning och fördes till stationen för tillnyktring.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra