Karta som med röd fyrkant ramar in Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel På station Stockholm greps en man som misstänkts för bland annat rån och häleri.

Stockholm, Stockholms län

Ordningsvakter fick information om att två personer bråkade vid en av perrongerna vid pendeltågstationen Stockholm. När ordningsvakterna kom till platsen hade gärningspersonen lämnat platsen. Med hjälp av uppgifter från brottsoffret greps gärningspersonen på en annan perrong.

Polisen övertog gripandet och vid samtal med brottsoffret kom det fram att gärningspersonen hotat till sig föremål från brottsoffret och även slagit honom i ansiktet. Vid rånet hade gärningspersonen visat och hållit ett vasst föremål mot brottsoffrets hals.

Förutom rån och misshandel är gärningspersonen misstänkt för häleri genom att polisen misstänker att den jacka han bar på sig är stulen. Han blev även misstänkt för narkotikabrott genom innehav i och med att det anträffades misstänkt narkotika på honom. 

Efter förhöret på polisstationen tog polisen kontakt med åklagare som beslutade att mannen ska vara anhållen på sannolika skäl misstänkt för rån och misshandel. 

Mest läst av andra