Karta som med röd fyrkant ramar in Vasastaden, Vanadisvägen, Vanadisplan, Odenplan, Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Samtal om pågående misshandel utomhus i Vasastaden.

Vasastaden, Vanadisvägen, Vanadisplan, Odenplan, Stockholm, Stockholms län

Polisen fick in flera samtal om en pågående misshandel utomhus på Vanadisvägen i närheten av Vanadisplan. Under samtalet fick polisen veta att gärningspersonerna lämnade i ett eller två fordon mot Odenplan. Även den person som blev misshandlad lämnade i ett fordon enligt de som ringde till polisen via SOS Alarm.

I det utredningsarbete som gjordes på plats lokaliserade polisen ett brottsoffer som varit utsatt för ofredande. I utredningsarbetet har det kommit fram att det även har skett misshandel och skadegörelse. I det initiala uppgifterna är det oklart om det finns brottsoffer lokaliserade. En man är gripen misstänkt för misshandel.

Uppdatering klockan 23:38

Den man som greps misstänkt för  misshandel, mot okända brottsoffer, är inte längre frihetsberövad. Han är fortfarande misstänkt för misshandel. Han är även misstänkt för ofredande, skadegörelse, våldsamt motstånd och narkotikabrott genom innehav.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra