Karta som visar ungefär var händelsen Mord/dråp,  försök: En man i 20-årsåldern har skjutits i benet. En utredning om mordförsök har inletts. Polisen genomför en större insats i området. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök En man i 20-årsåldern har skjutits i benet. En utredning om mordförsök har inletts. Polisen genomför en större insats i området.

Stockholm, Stockholms län

Målsägaren har förts till sjukhus i ambulans. I jakten efter gärningsmannen ingår en stor polisresurs med helikopter, ett flertal hundpatruller, utredare och insatskapacitet.

Brottsplatsen är avspärrad och kriminaltekniker är på väg för att genomföra en undersökning av den.

Uppdatering klockan klockan 21:00

Brottsplatsundersökningen genom kriminaltekniker pågår. Även specialsökhundar har kallats in för att söka på brottsplatsen. Hundpatruller har spårat från brottsplatsen. Ett antal polispatruller har hållit vittnesförhör med personer som har gjort iakttagelser i området. Dörrknackning i närbelägna fastigheter pågår. Flera personer kontrolleras i Farsta med omnejd. Ingen misstänkt person har ännu gripits. En inventering av vad som dokumenterats på övervakningskameror pågår.

Uppdatering klockan 22:00

Under brottsplatsundersökningen som pågår har det genomförts säkring av fysiska spår. Under insatsens kontroller av personer har vissa av de kontrollerade personerna medtagits till förhör på polisstationer.

Händelsen i media

Mest läst av andra