Mord/dråp, försök Samtal om skottlossning i Kungsängen. En skottskadad person anträffad som får åka ambulans till sjukhus.

Kungsängen, Upplands-bro, Stockholms län

Polis är på plats och den skadade är förd till sjukhus med oklart skadeläge. Det har gjorts avspärrningar i området och ett arbete för att säkra spår, höra vittnen och söka misstänkta pågår.

Uppdatering den 22 november kl 00.50

Den skottskadade personen är avliden och anhöriga är underrättade. Initialt skrevs felaktigt att den skottskadade fördes med ambulans till sjukhus - detta är fel - han fick vård av sjukvårdspersonal på plats men kunde då konstateras avliden.

Arbetet i området fortsätter med oförminskad styrka. Hundpatrull söker i området, polishelikoptern är uppe och det sker dörrknackning och förhör med vittnen.

Brottsrubriceringen är ändrad till mord.

Uppdatering den 22 november, klockan 08:30

Brottsplatsundersökningen är på väg att avslutas av polisens kriminaltekniker. Utredare ska ur denna under dagen dra slutsatser som är kopplade till de vittnesförhör som hållits under natten. Vidare ska kompletterande förhör hållas under förmiddagen. Ingen person har ännu frihetsberövats i utredningen.

Mest läst av andra