Karta som med röd fyrkant ramar in Huddinge Kommun, Flemingsberg, Sågstuvägen, Huddinge, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp Skottlossning i Huddinge kommun. En man konstaterat avliden, flertalet polisiära resurser på plats.

Huddinge Kommun, Flemingsberg, Sågstuvägen, Huddinge, Stockholms län

Polis och ambulans larmades till en adress i Flemingsberg med anledning av en anmäld skottlossning. På plats anträffades en allvarligt skadad man, en sjukvårdsinsats inleddes. Ett intensivt arbete pågår för närvarande med att försöka lokalisera gärningsperson(-er), det innebär bland annat att förhör kommer att hållas på plats genom så kallad dörrknackning. 

Ärendet är rubricerat som Försök till Mord. För närvarande kommer inga vidare detaljer att kommuniceras, texten uppdateras. 

Uppdatering kl 01:48

Den skadade mannen fördes från platsen till sjukhus i ambulans, klockan var då 01:25. 

Uppdatering kl 03:35

Den man som tidigare benämnts som skadad dödförklarades på plats av läkare. Anhöriga är underrättade. Brottsplatsen är en adress på Sågstuvägen i Flemingsberg. 

Under arbetets gång har det kunnat uteslutas att skjutningen skett utomhus, men några närmare detaljer kring brottsplatsen kan inte lämnas. Den avlidna mannen var född 1992. I en lägenhet som kan sättas i samband med brottet befann sig flera personer, ingen av dessa är i nuläget misstänkta för inblandning i brottet. Ingen person är frihetsberövad i detta ärende. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra