Karta som visar ungefär var händelsen Räddningsinsats: En person har på okänt sätt fallit från en balkong i Hässelby gård. Polis, räddningstjänst och ambulans genomför en insats. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Räddningsinsats En person har på okänt sätt fallit från en balkong i Hässelby gård. Polis, räddningstjänst och ambulans genomför en insats.

Hässelby Gård, Stockholm, Stockholms län

Förhållanden kring fallet från balkongen utreds av polis. Skadeläget på personen som fallit är oklar. Vård på platsen pågår.

Uppdatering klockan 07:45

Polisen har inlett en brottsutredning med rubricering mordförsök. En vuxen man har gripits. Den skadade personen är en vuxen kvinna. Hon är förd i en ambulans mot en ambulanshelikopter för vidare transport till sjukhus. Hon bedöms ha livshotande skador.

Uppdatering klockan 08:30

Kriminaltekniker ska genomföra en brottsplatsundersökning på den avspärrade brottsplatsen. Poliserna på plats förhör vittnen till händelsen och dörrknackning i området har påbörjats.

Uppdatering klockan 13:30

Det har genomförts ett så kallat inställelseförhör med den gripne mannen och innehållet har därefter presenterats för en åklagare. Mannen har därefter anhållits.

Mest läst av andra