Karta som visar ungefär var händelsen Rån: Polisen söker efter de gärningspersoner som hotade till sig kontanter från butikspersonalen i Vinsta. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån Polisen söker efter de gärningspersoner som hotade till sig kontanter från butikspersonalen i Vinsta.

Vinsta, Stockholm, Stockholms län

Det var minst tre gärningspersoner som hotade till sig kontanterna. En av dem var beväpnade med ett pistolliknade föremål och en annan var beväpnad med ett stickvapen. Efter rånet sprang de i riktning mot ett grönområde.

Polisen söker efter gärningspersonerna i det sökandet används bland annat hundpatrull. Polisen är även på plats i butiken för att samla in uppgifter om händelsen.

En av gärningspersonerna gav butikspersonalen ett slag i huvudet, ambulans kommer undersöka personalen.

Uppdatering klockan 12:59
I arbetet med att söka efter gärningspersonerna har polisen hittat en kniv. Det går inte att säga att den har med rånet att göra men det går heller inte att utesluta, så den är tagen i beslag.

Polisen har inlett en förundersökning angående grovt rån.

Uppdatering klockan 18:00

Målsäganden fick under brottets genomförande motta vissa slag. Personen i fråga fick skador av dessa slag som togs om hand och dokumenterades på plats. Personen behövde inte uppsöka sjukhus.

Mest läst av andra