Karta som med röd fyrkant ramar in Täby Centrum, Norrtäljevägen, Brottby, Täby, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rattfylleri En bil kör vårdslöst och föraren är misstänkt för bl a rattfylleri. En rådig ingripare har vid lämpligt tillfälle tagit bilnycklarna.

Täby Centrum, Norrtäljevägen, Brottby, Täby, Stockholms län

En bil har setts köra vårdslöst på en parkering vid Täby centrum. Bilföraren har sedan lämnat i riktning mot Norrtälje och vid ett antal tillfällen varit nära att krocka, samt också sammanstött med en annan bil.

I samband med att bilen kör snabbt på Norrtäljevägen norrut ringer flera in om den vårdslösa körningen. Bilföraren svänger av i Brottby och en anmälare följer efter. Bilen stannar på en parkering och föraren går ur för att urinera.

Den rådiga person som följt efter tar i samband med stoppet på parkeringsplatsen den misstänkt berusade personens bilnycklar för att förhindra vidare färd.

Föraren är misstänkt för rattfylleri och tas med för provtagning. Anmälan om smitning från trafikolycka kommer också att skrivas.

Mest läst av andra