Karta som med röd fyrkant ramar in Tensta, Kungsholmen, Sollentuna, Södermalm, Rådhuset, Östermalmstorg, Mälarhöjden, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett utdrag av nattens händelser i Stockholms län där någon blivit gripen eller omhändertagen, t ex bråk i tunnelbanan samt flertal slagsmål.

Tensta, Kungsholmen, Sollentuna, Södermalm, Rådhuset, Östermalmstorg, Mälarhöjden, Stockholms län

Kl 00.06 hörs en kvinna och en man skrika/bråka i en bostad i Tensta. En person grips och en anmälan om misshandel upprättas.

Kl 00.07 hamnade två personer i slagsmål på ett hotell på Kungsholmen. Oklart varför men en person grips och en anmälan om misshandel upprättas.

Kl 00.12 ses ett antal ungdomar röka vad som misstänks vara narkotika utomhus i Sollentuna. Polis kommer till platsen och en person grips. Anmälan skrivs om brott mot knivlagen samt narkotikabrott.

Kl 01.00 stoppas en bil på Östermalm och föraren misstänks för rattfylleri och tas med för kontroll.

Kl 01.25 stoppas en bil på Södermalm och en person grips. En anmälan om olovlig körning upprättas.

Kl 03.13 kommer larm om att det är bråkigt vid tunnelbanestationen Rådhuset. Det ska vara en hel del folk på plats efter någon fest och slagsmål uppstår. Ordningsvakter försöker få ordning på platsen. En person grips och en anmälan om våld mot tjänsteman kommer att skrivas, en person grips också för försök till främjande av flykt. Två personer avlägsnas också från platsen. 

Kl 03.35 är det slagsmål mellan ett flertal personer vid tunnelbanestationen Östermalmstorg. Ett större antal unga människor slåss och ordningsvakter försöker lugna situationen. En person grips/omhändertas för tillnyktring och är misstänkt för misshandel.

Kl 04.00 tros ett misstänkt inbrott ske på Östermalm. Tre personer ses klättra in på en balkong. Polis åker till platsen och lokaliserar lägenheten. Det visar sig att ungdomarna i familjen tog sig in på ett otraditionellt sätt efter att ha handlat. De vill inte väcka föräldrar. Patrull talar med både ungdomar och föräldrar.

Kl 04.36 har det har blivit bråk på en fest i Mälarhöjden och en person har blivit skadad men behöver inte åka till sjukhus. Ingen vill medverka i utredningen. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra