Karta som med röd fyrkant ramar in Järna, Stockholm, Södertälje, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sjukdom/olycksfall Polisen har sedan 18-tiden arbetat med att förhindra att en person tar sitt liv i Järna.

Järna, Stockholm, Södertälje, Stockholms län

Polisen gjorde avspärrningar kring den fastighet som mannen befann sig i. Polisen samlade även in så många uppgifter som möjligt om mannen. I ärendet har flera olika kompetenser från polisen arbetat. 

När polisen var på plats lämnade mannen i en personbil som kördes söderut på E4. Polisen i region Stockholm har informerat den närliggande polisregionen. Personbilen söks bland annat med hjälp av polishelikopter.

Det har kommit fram uppgifter om att det avlossades skott innan eller i samband med att mannen lämnade platsen i personbilen. De initiala uppgifter uppger att det är polisen som avlossades dessa skott. Ingen person uppges vara skadad. 

Uppdatering klockan 20:59
Polisen har anträffat mannen och han är oskadad. I och med att polisen har avlossat skott har Avdelningen för särskilda utredningar (SU) informerats om händelsen och en anmälan angående händelsen kommer upprättas. SU är en fristående och oberoende avdelning inom Polismyndigheten. Utredningarna leds alltid av en åklagare vid särskilda åklagarkammaren.

Mest läst av andra