Karta som med röd fyrkant ramar in Liljeholmen, Liljeholmsbron, Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikbrott Man misstänks för att ha kört moped under påverkan av droger. Han är även bland annat misstänkt för att ha stulit mopeden.

Liljeholmen, Liljeholmsbron, Stockholm, Stockholms län

Civilpatrull bestämmer sig för att kontrollera en moped som svänger ut från Liljeholmen och ner under bron som går under Södertälevägen.  Innan utfarten mot Liljeholmsbron är patrullen jämsides med mopedföraren och poliserna påvisar att mopedföraren ska stanna.

Mopedföraren vägrade att stanna samt vände och körde mot trafiken. En  av poliserna lämnade bilen och sprang efter mopedföraren som försökte köra upp på en gång-och cykelväg men lyckades inte utan välte. Mopedföraren lämnade mopeden och sprang från platsen.

Polisen sprang ifatt mopedföraren och då han kan ha kört mopeden under påverkan av droger medtogs han till stationen för fortsatt utredning.

Förutom drograttfylleri är han även misstänkt för olovlig körning, grov vårdslöshet i trafik, tillgrepp av moped samt narkotikabrott.

Mest läst av andra