Karta som med röd fyrkant ramar in Johanneshovsmotet, Gamla Huddingevägen, Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikbrott Personbilsförarare stannade inte när polisen gjorde stoppförsök vid Johanneshovsmotet.

Johanneshovsmotet, Gamla Huddingevägen, Stockholm, Stockholms län

Polisen har hittat den aktuella bilen i närheten av Älvsjömässan, då fanns ingen förare eller annan person i bilen. Polisen söker efter föraren bland annat med hjälp av helikopter och motorcykelpoliser.

Förföljande påbörjades vid Johanneshovsmotet när personbilsföraren inte stannade när polisen gjorde stoppförsök. Vid Gamla Huddingevägen saktade föraren in men stannade inte utan vände och körde i riktning mot Stockholm. I samband med detta körde föraren in i en av polisens motorcykelpoliser. Ingen person skadades.

Den bilen som hittades vid Älvsjömässan är tagen i beslag och ingår i utredningen angående försök till grovt våld mot tjänsteman. 

Uppdatering klockan 21:54
En man är gripen misstänkt för försök till grovt våld mot tjänsteman. Han är även misstänkt för rattfylleri då polisen misstänker att han kan ha kört bilen under påverkan av alkohol. Han greps i närområdet.

Mest läst av andra