Karta som med röd fyrkant ramar in Magelungsvägen, Fagersjö, Tussmötevägen, Enskedevägen, Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikbrott En förare som skulle stoppas för kontroll vid en trafikkontroll på Magelungsvägen stannade inte.

Magelungsvägen, Fagersjö, Tussmötevägen, Enskedevägen, Stockholm, Stockholms län

Vid 19-tiden påbörjade polisen en trafikkontroll på Magelungsvägen i höjd med Fagersjö. Strax före klockan 20 aktiverade en av patrullerna förtursanrop då en personbilsförare inte hade stannat.

Polisen förföljde bilen och med hjälp av andra polisfordon stoppades vid cirkulationsplatsen Tussmötevägen och Enskedevägen. Föraren medtogs för fortsatt utredning angående drograttfylleri, han kan komma bli misstänkt för andra brott.

I samband med förföljandet blev det en trafikolycka mellan en motorcykelpolis och en fordonsförare, inte den fordonsförare som inte stannade vid trafikkontrollen. Ingen person har behövt ambulanssjukvård.

Uppdatering klockan 23:43

Den initiala uppgiften om att ingen person behövde ambulanssjukvård vid olyckan som skedde mellan motorcykelpolisen och fordonsföraren stämde inte. Personbilsföraren fördes till sjukhus med ambulans.. Polismotorcykeln bärgades från platsen. 

I och med att en polisanställd varit med i en olycka har ett befäl varit på plats. En anmälan är upprättad och överlämnad till Avdelningen för särskilda utredningar. (SU)  Ärendet kommer att bedömas av en åklagare vid Särskilda åklagarkammaren.  

Det finns ingen uppdaterad information angående den förare som inte stannade vid trafikkontrollen på Magelungsvägen i höjd med Fagersjö.

Mest läst av andra