Karta som med röd fyrkant ramar in Mälarhöjdsbadet, Skavlöten, Vaxholm, Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikbrott Ambulans har varit på plats vid Mälarhöjdsbadet. Det visade sig vara näst intill omöjligt för dem att ta sig ner p.g.a. felparkerade bilar.

Mälarhöjdsbadet, Skavlöten, Vaxholm, Stockholm, Stockholms län

Turligt nog gällde detta inte ett larm, utan de var där för att kontrollera framkomligheten om något larm skulle komma. Det visade sig ta 25 minuter att ta sig ner från vägen till badplatsen.

Polis har varit på plats och utfärdat ett 20-tal parkeringsböter och även haft skarpa samtal med ett antal felparkerare.

Detta är inte specifikt för Mälarhöjdsbadet utan enligt andra inringare till polisen från bl.a. Solviksbadet, Maltesholmsbadet, Skavlöten och i Vaxholm ser det likadant ut där.

Badgäster väljer att ställa sina bilar längs utryckningsvägar och försvårar och försenar med detta eventuella räddningsinsatser där minuter kan vara livsavgörande. 

Korrigering/uppdatering klockan 16:50

Patrullerna har tillsammans med kommunens parkeringsvakter utfärdat 70 parkeringböter kring Mälarhöjdsbadet.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra