Karta som med röd fyrkant ramar in Södertälje Kommun, Nyköpingsvägen, Högsta, Södertälje, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikkontroll Att genomföra trafikkontroller är ett av de medborgarlöften som finns i Södertälje kommun.

Södertälje Kommun, Nyköpingsvägen, Högsta, Södertälje, Stockholms län

Medborgarlöften handlar om att polisen och kommunen lyssnar på vad de som bor och verkar i ett område upplever som viktigt för att de ska känna sig trygga och säkra. De, medborgarlöftena, har skapats för att bidra till ett effektivare brottsförebyggande och trygghetsskapande arbete.

Genom medborgardialogerna har polisen och kommunen träffat många engagerade och involverade medborgare och andra aktörer i det lokala samhället. Denna dialog har nu utmynnat i årets medborgarlöften.

Under kvällen har en av patrullerna i Södertälje haft två trafikkontroller, dessa har varit när patrullen inte har haft några jobb från ledningscentralen.

Båda trafikkontrollerna har varit på Nyköpingsvägen och en sträcka där högsta tillåtna hastighet är 40 km/h. Två personbilsförare rapporterades för hastighetsöverträdelse. En av dessa uppmättes att ha kört 78 km/h.

Mest läst av andra