Karta som visar ungefär var händelsen Trafikkontroll: Vid kontrollen på Norra Malmvägen stoppades en berusad förare. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikkontroll Vid kontrollen på Norra Malmvägen stoppades en berusad förare.

Norra Malmvägen, Sollentuna, Stockholms län

En av de förarna som polisen kontrollerade vid trafikkontrollen på Norra Malmvägen fick ett positivt test i samband med kontrollen i sållningsinstrumentet för rattfylleri. Hon medtogs för fortsatt utredning angående misstänkt rattfylleri.

I bevisinstrumentet för rattfylleri uppmättes hennes alkoholhalt till 0,30 milligram per liter utandningsluft. Hon är misstänkt för rattfylleri. Polisen omhändertog hennes körkort och Transportstyrelsen kommer besluta om hennes körkortsbehörighet ska återkallas eller inte.

Polisen har utrett detta enligt arbetssättet snabbare lagföring. I och med att föraren har erkänt har en fullmakt med ett bötesbelopp utfärdats, den kommer fastställas av åklagare. Det bötesbelopp som är aktuellt i denna utredning är 16 800 kronor, där 800 kr är en avgift till brottsofferfonden.

Mest läst av andra