Karta som med röd fyrkant ramar in Hjulstavägen, Kämpingebacken, Tenstastråket, Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikkontroll En misstänkt berusad fordonsförare medtogs för fortsatt utredning från den kontroll polisen hade på Hjulstavägen.

Hjulstavägen, Kämpingebacken, Tenstastråket, Stockholm, Stockholms län

Det var vid 21-tiden som föraren medtogs för fortsatt utredning.

Vid klockan 21.20 skickade polisen ett larmanrop då en motorcykelförare vägrade stanna när föraren skulle kontrolleras. Polisen följde efter motorcykelföraren och han stoppades på Kämpingebacken i höjd med Tenstastråket. Föraren ska ha fått lättare skador vid stoppet men han behövde inte ambulanssjukvård.

Vid kontroll av motorcykeln var den anmäld stulen, den bärgades från platsen. Föraren greps och han är misstänkt för stöld av motorcykel.

Uppdatering klockan 22.03
När föraren som medtogs misstänkt för rattfylleri kontrollerades i bevisinstrumentet påvisades det att han hade 0.21 milligram alkohol per liter utandningsluft. Han är inte längre frihetsberövad men fortfarande misstänkt för rattfylleri.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra