Karta som med röd fyrkant ramar in Hertig Karls Allé, Tegelgatan, Trafikplats Norrplan, Stockholm, Örebro, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Polisen är larmade ut på två trafikolyckor i Örebro.

Hertig Karls Allé, Tegelgatan, Trafikplats Norrplan, Stockholm, Örebro, Stockholms län

Den ena olyckan har inträffat på Hertig Karls Allé där det är en cyklist som blivit påkörd. Personen i fråga är förd till sjukhus med ambulans. Trafiken rullar på men patrull dirigerar om trafiken in via Tegelgatan.

Vid 11.10 inträffade en trafikolycka vid trafikplats Norrplan på E18 i Örebro där det ska vara en personbil och en lätt lastbil inblandade i riktning mot Stockholm. Trafiken kan påverkas av olyckan och trafikanter uppmanas att ta det försiktigt i området så att personal på plats kan arbeta tryggt och säkert.

UPPDATERING 12.30: Trafikolyckan på E18 är avklarad och patrullen har lämnat. Personbilen fick bärgas från platsen och föraren fick böter för att inte ha anpassat sitt avstånd till fordonet framför.

Gällande olyckan på Hertig Karls Allé blir cyklisten misstänkt för vårdslöshet i trafik.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra