Karta som med röd fyrkant ramar in Bandhagen, Örbyleden, Grycksbovägen, Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, personskada I samband med ett förföljande så har bilen som polisen förföljt kolliderat med två andra bilar i Bandhagen.

Bandhagen, Örbyleden, Grycksbovägen, Stockholm, Stockholms län

I samband med förföljandet så har bilen som polisen förföljt kolliderat med två andra personbilar i korsningen Örbyleden/Grycksbovägen i Bandhagen.

Tre personer har skadats mycket allvarligt i trafikolyckan. Dessa är förda med ambulans och ambulanshelikopter till sjukhus.

Föraren av det fordon som polisen förföljde är misstänkt för grov vårdslöshet i trafik och grovt vållande till kroppsksada.

Enligt normala rutiner så underrättas åklagare vid särskilda åklagarkammaren då någon skadats allvarligt i samband med ett polisingripande.

Uppdatering klockan 03.44

Bilen som polisen förföljt visade sig vara tillgripen.

Två bilar som det ska utföras teknisk undersökning på är bärgade från platsen.

Vägen som var avstängd under räddningsarbetet är nu öppen för trafik igen.

Uppdatering klockan 05.40

En av de tre allvarligt skadade personerna som fördes till sjukhus har avlidit.

Anhöriga är underrättade.

Uppdatering klockan 06.40

Brottsrubiceringen är nu ändrad till  grovt vållande till annans död, grovt vållande till kroppsskada, grov vårdslöshet i trafik och olovligt brukande alternativt tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Mest läst av andra