Karta som med röd fyrkant ramar in Arlanda Flygplats, Sigtuna, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Varningslarm/haveri Det har indikerat tekniskt fel på en flight till Arlanda flygplats och räddningsresurser är beordrade enligt gällande rutin.

Arlanda Flygplats, Sigtuna, Stockholms län

Klockan 15:36 har planet landat utan anmärkning och personal från flygplatsen kommer tillsammans med polis att kontakta besättningen.

Uppdatering klockan 16:10

Det aktuella planet är ett privatplan som kom från Kina och hade en annan slutdestination men piloten bad om att få landa på Arlanda med anledning av tekniska problem.

Planet kommer att undersökas av tekniker för att se om planet kan flyga vidare, och under tiden finns passagerarna kvar ombord.

Med anledning av de rådande omständigheterna i Kina har de ombordvarande kontrollerats av sjukvårdpersonal och alla är befunna friska.

Uppdatering klockan 18:00

Tekniker har undersökt planet och har konstaterat att det kan flyga vidare till sin destination. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra