Karta som med röd fyrkant ramar in Strandkanten, Jönköping Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Räddningsinsats Larm om övergiven båt på sjö.

Strandkanten, Jönköping

11.05 SOS larmade om ett eventuellt tillbud i Svarttorpasjön, öster om Jönköping. En inringare hade sett en övergiven båt som låg uppochner med åror, ute på den lilla sjön.

11.40 Polis på plats. Även räddningstjänsten fanns då vid sjön. Ingen person syntes i anslutning till båten eller i vattnet. Det finns heller inte någon person som är anmäld saknad i området.

Polis och räddningstjänst har sökt längs strandkanten utan att hitta något. Sökinsatsen fortsätter.

13.00 Räddningstjänstens brandflyg har sökt av sjön utan att hitta något, därefter har polisen tagit upp en drönare i luften för ytterligare sökning. Hundpatrull är på väg till området. Räddningstjänsten har avslutat sin insats och lämnar platsen.

13.45 Polisens hundpatrull har sökt av området, utan att hitta något som tyder på drunkning. Även polisen avslutar sin räddningsinsats.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra