Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Kungsgatan, Viktoriagatan, Middagsvägen, Aftonvägen, Fredriksvallsgatan, Norra Vägen, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon. Dagens presstalespersoner heter Christer Fuxborg och Ulla Brehm.

Halmstad, Kungsgatan, Viktoriagatan, Middagsvägen, Aftonvägen, Fredriksvallsgatan, Norra Vägen, Hallands län

19.34 Halmstad, trafikolycka
I korsningen Kungsgatan och Viktoriagatan inträffar en kollision. Tre personer skall vara skadade och en anmälan om trafikrapport skrivs samt anmälan om misstänkt drograttfylleri. Två bilar tas i beslag.

23.00 Halmstad, stöld genom inbrott
Inringare kommer hem till bostaden på Middagsvägen och ser då hur tre svartklädda personer springa ur bostaden på baksidan. En av personerna bär på en säck med gods. Efter spaning i området hittar polispatrull en säck med gods utspritt på Aftonvägen, inga gripna i nuläget.

03.34 Halmstad, grov misshandel
Vid Fredriksvallsgatan och Norra Vägen har en person påträffats med stickskada i ryggen, gärningsmannen har sprungit från platsen. Ytterligare en person är stick skadad i en hand, omständigheterna är vid anmälningstillfället oklara. Polispatruller söker en man i 20-25-årsåldern och så kallat bockskägg. De båda skadade är i 20-årsåldern, oklart skadeläge. Ingen gripen i nuläget.
Uppdaterad 2018-04-15 kl. 10.00
Polisen kommer hålla kompletterande förhör med de båda målsägarna under förmiddagen. Den person som blev skadad i ryggen har fått lämna sjukhuset och den andre plåstrades om på platsen, ingen gripen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra