Sammanfattning kväll och natt Nedan följer en sammanfattning av kvällens/nattens händelser. Dagen presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler

Tranemo, Skövde, Västra Götalands län

16:26 Trafikolycka/Rattfylleri, Riksväg 26, Tranemo.
Polisen larmades om en trafikolycka på Riksväg 26 vid Tranemo. En bil ska då enligt uppgifter ha voltat och i bilen ska två personer sitta fast. Polis, räddningstjänst och ambulans skickades till platsen. Både föraren och passageraren var allvarligt skadade och en tredje person ska enligt uppgifter ha sprungit från platsen. Båda männen misstänktes för drograttfylleri, då det på platsen inte gick att fastställa vem som var föraren. Båda männen som är i 30-årsåldern.
Männen fick föras till sjukhus med ambulans och ambulanshelikopter för vård.  
Anmälan om drograttfylleri upprättades.   

Under trafikdirigering vid olyckan blev en polisman påkörd av en bilist som då brustit i sin uppmärksamhet. Polismannen som skadade foten fick uppsöka sjukvården med mindre skador. Mannen som körde bilen misstänkts för vållande till kroppsskada, anmälan upprättades.

00:54 Försök till Mord, Skövde.
Strax efter midnatt larmades polis till en adress i centrala Skövde med anledning av att en man utsatts för livsfarligt våld med tillhygge. Polisen har genomfört brottsplatsundersökning och kommer fortsätta med det under dagen. Man håller också på att genomföra förhör och samla in information om händelsen, ännu finns ingen misstänkt gärningsperson till brottet.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra