Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Göteborg, Ståthållaregatan, Kungsladugård, Hisingen, Godsgatan, Kode, Kungälvs Sjukhus, Ödsmål, Västra götalands län

23.11 Göteborg, försök till mord/dråp
Polis larmas till Ståthållaregatan i Kungsladugård med anledning av bråk i en lägenhet. I lägenheten anträffas två män knivskurna och de körs till sjukhus för vård. De är båda misstänkta och målsägare. Av okänd anledning har de kommit i bråk med varandra. Lägenheten spärras av i avvaktan på teknisk undersökning.

03.41 Hisingen, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Godsgatan med anledning av att en parkerad lastbil brinner. Orsaken visade sig vara ett teknisk fel i batterilådan.

04.08 Kode, singelolycka
I korsningen länsväg 624 - länsväg 616 intgräffar en singelolycka med en lastbil. Föraren slår huvudet i vindrutan och blöder. han körs till Kungälvs sjukhus för vård. Det uppges vara väldigt halt på platsen. Trafiken flyter på igen vid 05.40-tiden.

05.18 Borås, drograttfylleri
På riksväg 41 vid Kråkered stoppas en kvinnlig bilist för kontroll. Hon misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning.

05.57 Ödsmål, singelolycka
På länsväg 770 är det en busschaufför som glider ner i ett dike och slår huvudet i vindrutan. han körs till Kungälvs sjukhus för vård. Chauffören var ensam i bussen. Det uppges vara väldigt halt på platsen.


 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra