Karta som med röd fyrkant ramar in Trollhättan, Trollgatan, Falköping, Göteborg, Svalebogatan, Strömstad, Oslovägen, Alingsås, Magasinsgatan, Astronomgatan, Lidköping, Läckögatan, Vänersborg, Petersbergsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan kommer ett axplock från kvällen/ nattens händelser. Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

Trollhättan, Trollgatan, Falköping, Göteborg, Svalebogatan, Strömstad, Oslovägen, Alingsås, Magasinsgatan, Astronomgatan, Lidköping, Läckögatan, Vänersborg, Petersbergsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

21.15 Trollhättan, rån samt grov misshandel.
En person blir rånad på sin mobiltelefon på Trollgatan av flera personer. I samband med rånet blir även anmälaren knivskuren varför han körs med ambulans till sjukhus för vård. En hundpatrull söker av i närområdet men hittar ingen person som kan sättas i samband med rånet.

01.13 Falköping, narkotikabrott m.m.
En patrull skall stanna och kontrollera en bil men den visar inga tecken på att vilja stanna. Bilens förare tappar kontroll och kör rakt in i en husvägg längs Berzeligatan. Samtliga 3 personer i bilen visar tecken på drogpåverkan varför de får följa med för provtagning. Man hittar även misstänkt narkotika i bilen varför detta tas i beslag för analys. Ingen av de inblandade behöver uppsöka sjukhus utan kontrolleras av ambulanspersonal på plats. Bilen bärgas senare från platsen.

01.30 Göteborg, bilbrand.
Räddningstjänst samt polis till en gångbana invid Svalebogatan där en bil skall brinna. Branden släcks och patrullen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

02.14 Strömstad, narkotikabrott.
En patrull kontrollerar en person på Oslovägen och denne visar tecken på drog påverkan varför hon får följa med för provtagning.

02.15 Alingsås, narkotikabrott.
En patrull kontrollerar en person på Magasinsgatan och denne visar tecken på drog påverkan varför han får följa med för provtagning.

03.02 Göteborg, bilbrand.
Räddningstjänst samt polis till Astronomgatan där en bil skall brinna. Branden släcks och patrullen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

03.36 Lidköping, narkotikabrott.
En patrull stannar och kontrollerar en bil på Läckögatan och där påvisar samtliga tre personer tecken på drogpåverkan varför de får följa med för provtagning.

05.33 Vänersborg, bilbrand.
Räddningstjänst samt polis till Petersbergsvägen där en bil skall brinna. Branden släcks och patrullen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

Mest läst av andra