Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Göteborg, Storkgatan, Gamlestaden, Mölndal, Gamla Riksvägen, Lindome, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Inga större händelser under natten. Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Thomas Fuxborg.

Borås, Göteborg, Storkgatan, Gamlestaden, Mölndal, Gamla Riksvägen, Lindome, Västra götalands län, Västra Götalands län

01.30 Borås, brand.
En container brinner varför räddningstjänst samt polis till platsen. Man släcker branden och polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

04.37 Göteborg, inbrottsstöld.
Några gör inbrott i en livsmedelsbutik på Storkgatan varför polis larmas till platsen. Vittnen har sett hur man brutit upp en dörr till butiken och sedan kört iväg på en MC som en av tjuvarna satt på. Man lämnar sedan i riktning mot Gamlestaden och man har fått med sig en säck troligen innehållande tobak.

05.06 Mölndal, försök till inbrottsstöld.
Flera larm går från en butik på Gamla Riksvägen i Lindome varför polis larmas fram till platsen. Entrédörren är uppbruten och sedan har man försökt att såga upp ett jalusi men ej lyckats, ingen gripen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra