Karta som med röd fyrkant ramar in Järnvägsgatan, Kvänum, Bengtsfors, Göteborg, Järntorget, Falköping, Hotellplan, Stallmästaregatan, Gamlestaden, Hjällbo, Sandspåret, Park Lane, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Järnvägsgatan, Kvänum, Bengtsfors, Göteborg, Järntorget, Falköping, Hotellplan, Stallmästaregatan, Gamlestaden, Hjällbo, Sandspåret, Park Lane, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.32 Vara, misshandel
I samband med ett bråk vid Järnvägsgatan i Kvänum centrum är det en man som säckar ihop och han körs till Lidköpings sjuhus med okända skador.

00.49 Bengtsfors, drograttfylleri
På länsväg 166 vid länsväg 172 stoppas en kvinnlig bilist för kontroll. Hon misstänks vara narkotikapåverkad och saknar körkort.

02.29 Göteborg, narkotikabrott
På en pub vid Järntorget grips två personer som misstänks vara narkotikapåverade och de får följa med för provtagning.

02.38 Falköping, rattfylleri
Vid Hotellplan stoppas en manlig bilist för kontroll. han misstänks vara alkoholpåverkad och får följa med för provtagning.

03.18 Göteborg, misshandel
Vid Stallmästaregatan i Gamlestaden är det två tjejer som börjar slåss. En av tjejerna behöver sjukhusvård och körs till sjukhus för vård. Polisen håller förhör på plats och identifierar båda.

03.39 Hjällbo, brand
Vid Sandspåret börjar det brinna i en parkerad bil. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

03.50 Göteborg, narkotikabrott
Vid Park Lane grips en misstänkt narkotikapåverkad man och det hittas även misstänkt narkotika som han bär på sig.

  

Mest läst av andra