Karta som med röd fyrkant ramar in Smedjebacken, Falun, Hofors, Hedemora, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en mycket lugn natt i länet. Nedan följer några av de händelser som polisen har hanterat.

Smedjebacken, Falun, Hofors, Hedemora, Dalarnas län

Arbetsplatsolycka, Smedjebacken kl. 22.45

En man har ramlat och skadat benet under arbete på ett företag. Mannen, som är i 20-årsåldern, fick åka med ambulans för kontroll. Patrullen skriver en anmälan för utreda om någon har brustit i sitt arbetsmiljöansvar.

Trafikolycka, Falun kl. 05.27

Det har blivit punktering på ett släp till en lastbil och släpet har vält i diket utefter E16 i höjd med Ryggen. Det har varit helt stopp i riktning mot Hofors men polisen är på plats och dirigerar trafik. Ingen person ska ha blivit skadad.

Trafikolycka, Hedemora kl. 05.48

Två fordon är  inblandade i en olycka utefter Rv70. En person har kört in i framförvarande fordon och blir misstänkt för att inte ha hållit tillräckligt långt avstånd. En man i 35-årsåldern är undersökt av ambulanspersonal på plats på grund av smärta i ett ben men det är oklart om denne behövde åka med till sjukhus.

Utöver detta har vi bland annat hanterat en viltolycka utan personskador.

Mest läst av andra