Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Juneporten, Sävsjö, Rörvik, Huskvarna, Ryhov, Öxnehaga, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av händelser sedan 22-tiden i går kväll.

Jönköping, Juneporten, Sävsjö, Rörvik, Huskvarna, Ryhov, Öxnehaga, Jönköpings län

Polisen i Jönköping har hanterat ett 45-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Sex personer har gripits, se händelser nedan.

21.45 Misshandel, Jönköping
I samband med att en patrull patrullerade i höjd med Juneporten i centrala Jönköping blev man uppmärksammade av allmänhet om att en person dragits in i en bil. Man körde ifatt bilen och stoppade den. I bilen satt fem personer, varav en hade skador i ansiktet som såg ut att komma från en misshandel. Inledningsvis var det mycket oklart vad som hade hänt, eller vilken relation de fem personerna i bilen hade till varandra. Vittnen kunde dock styrka hur fyra av personerna misshandlat och tvingat in den femte personen i bilen. De fyra personerna greps misstänkta för grov misshandel och människorov. De anhölls senare under natten av åklagare.

23.43 Trafikolycka, Sävsjö
En singelolycka ringdes in till polisen, på länsväg 740 i Rörvik, Sävsjö, hade en personbil väjt för ett rådjur, kört av vägen och in i ett träd. Tre personer färdades i bilen, men samtliga tog sig ur fordonet för egen maskin. Ambulans har varit på plats, oklart om någon fick följa med till sjukhus. En anmälan om trafikolycka har upprättats.

02.25 Misshandel, Jönköping
Polis fick samtal om att det var personer som bråkade och sprang över E4 i höjd med Huskvarna. När polis kom till platsen visade det sig vara två personer som misshandlat en tredje. Samtliga tre personer hade kommit till platsen i samma bil, av okänd anledning hade bråk uppstått i bilen och de hade stannat till och fortsatt bråka ute på E4. Två personer greps, och anhölls senare under natten av åklagare, misstänkta för grov misshandel. Målsäganden fördes till Ryhov och kommer att höras av polis under morgonen/förmiddagen.

03.59 Brand, Jönköping
En personbil brann på en parkeringsplats i Öxnehaga. Bilen var övertänd när räddningstjänst kom till platsen, ingen spridningsrisk. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

Mest läst av andra