Karta som med röd fyrkant ramar in Solåsvägen, Jönköping, Brunnsgatan, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Kompletterande sammanfattning från natten för Jönköpings län.

Solåsvägen, Jönköping, Brunnsgatan, Jönköpings län

Kompletterande sammanfattning från natten med ett urval av händelser. Presstalesperson finns på plats under lördagen fram till cirka kl 15.

00.01 Det gick ett larm från ett företag på Solåsvägen i Jönköping. Väktare var på plats efter några minuter, men ingen misstänkt gärningsperson syntes till. Polisen kom något senare. Någon eller några ska ha krossat en ruta vid entrén och stulit preliminärt nio svetsaggregat, till ett okänt värde. Polisen har bland annat genomfört en brottsplatsundersökning. Det finns i nuläget ingen gripen eller misstänkt.

00.54 Polisen fick samtal från en ordningsvakt som hade gripit en man efter en misshandel på en krog på Brunnsgatan i Jönköping. Polisen kom dit och tog över gripandet. En man i 20-årsåldern ska ha misshandlat en man i 30-årsåldern genom att slå honom i ansiktet med ett ölglas. Den misshandlade mannen fördes till sjukhus för vård av sina skador. Polisen har inlett en förundersökning om grov misshandel. Den misstänkte har på grund av berusning ännu inte kunnat förhöras.

01.52 En ordningsvakt vid en krog på Brunnsgatan i Jönköping ringde polisen. En kvinna hade blivit slagen av en okänd person och blödde från näsan. Kvinnan, som är i 20-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans. Polisen har varit på plats och pratat med vittnen. Under natten fanns det ingen gripen eller misstänkt.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra