Sammanfattning natt Sammanfattning natt

Jönköping, Östergötlands Län, Norrköping, Lövstad, Borg, Huskvarna, Eriksgatan, Östergötland

Lugn natt med relativt få inkommande ärende till ledningscentralen beträffande Jönköping och Östergötlands län, c:a 80 ärenden. De flesta ärenden har varit av rutin karaktär. fem personer har frihetsberövats med anledning av fylleri och ordningstörningar. Ingen person har gripits under natten. 

KL 22.46 Norrköping E4 Lövstad-Klinga Borg. Trafikolycka med omfattande skador på fordonet. Personbil som vid omkörning fått sladd och kört in i lastbil och därefter kört in i mitträcke. Föraren, en kvinna född 97 klarade sig utan personskador och hon uppsökte inte heller sjukhus utan fick skjuts hem av anhöriga som kom till platsen. Ringa skador på lastbilen.

 

KL 22.50 Huskvarna Eriksgatan. Stöld av el-cyklar. Anmälaren ser en gärningsman som tar två el-cyklar från ett trapphus och lämnar i riktning söder ut. Anmälaren följer efter och Polis kan lokalisera cyklarna till ett källarutrymme på Eriksgatan i Huskvarna. Ägaren har kommit till platsen och cyklarna är återlämnade till denne. Cyklarna var låsta och ägare hade med sig nycklar som passade. I nuläget finns ingen misstänkt för brottet.

Mikael Ehne // Vakthavande befäl 

Polisen Östergötland

Mest läst av andra