Karta som med röd fyrkant ramar in Eskilstuna, Södertäljevägen, Strängnäs, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Eskilstuna, Södertäljevägen, Strängnäs, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 50 ärenden som rör Södermanlands län. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

23:04 Polispatrull stoppade på eget initiativ en personbil för fordons- och förarkontroll på Thorildgatan, Eskilstuna. Vid kontrollen misstänktes att föraren var påverkad. Föraren, en man i 45-årsåldern, fick följa med polispatrullen för provtagning. Han är misstänkt för drograttfylla.

02:23 Polispatrull stannar till vid en person på Södertäljevägen, Strängnäs, som uppger sig ha blivit avtvingad sin jacka av 3-4 maskerade personer. Det kommer att skrivas en anmälan om rån. Det finns inga misstänkta i ärendet.  

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra