Drabbad av inbrott? Besök vår sida om inbrott för att få tips och råd.

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Skellefteå, Anderstorp, Lycksele, Örträsk, Dalkarlsliden, Västerbottens län

22:02 Trafikbrott, Skellefteå
Polisen får flera samtal om en bil som kör mot färdriktningen på E4:an norr om Skellefteå. En patrull stoppar bilen i utkanten av Skellefteå. Föraren, en kvinna, misstänks för grov vårdslöshet i trafik och körkortet omhändertas.

23:31 Trafikbrott, Skellefteå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på Anderstorp. Bilen har brukandeförbud och patrullen utfärdar en ordningsbot.

03:23 Rattfylleri, Skellefteå
En patrull stoppar och kontrollerar en motorcykel på Anderstorp. Föraren, en man, medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri och olovlig körning. Mc-nycklarna omhändertagna med stöd av Polislagen 24 § för att förhindra brott.

04:40 Trafikkontroll, Lycksele (av RLC-befäl John Enzinger)
Polisen i Lycksele genomförde tidigt på morgonen en trafikkontroll i Örträsk vid väg 353. Syftet var i första hand att kontrollera nykterheten hos de som skall jaga tidigt på morgonen. Polisen kontrollerade även annat jaktrelaterat såsom vapenhantering, licens m.m. Alla som polisen kontrollerade var nyktra. Patrullen registrerade inte heller några avvikelser mot jaktlagen/jaktförordningen.

05:49 Viltolycka, Skellefteå
En bilist har krockat med en älg i höjd med Dalkarlsliden. Inga personskador, men älgen ska ha haltat från platsen. Eftersöksjägare kontaktad.

Mest läst av andra