Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Timrå, Midlanda, Örnsköldsvik, Bredbyn, Solberg, Sundsvall, Resecentrum, Birsta, Sollefteå, Kramfors, Bollstabruk, Stenstan, Västernorrland län

Tre personer har omhändertagits för fylleri och sju personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:59 Trafikbrott, Timrå
Polis beordras till Timrå efter samtal om ett Epa-traktor som setts köra i hög hastighet på E4:an. En patrull stoppar fordonet i höjd med Midlanda. Föraren, en kille under 18, år misstänks för olovlig körning och vårdnadshavare kontaktade. Epa-traktorn tagen i beslag för vidare kontroll.

01:23 Rattfylleri, Örnsköldsvik
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist mellan Bredbyn och Solberg. Föraren, en man, medtas för provtagning och förhör. Föraren misstänks för drograttfylleri och olovlig körning.

01:30 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull kontrollerar en bilist mellan Sundsvall och Timrå. Föraren, en man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott och olovlig körning. Bilen togs i beslag för att förebygga framtida trafikbrott.

01:32 Misshandel, Örnsköldsvik
Polis beordras till resecentrum efter samtal om en misshandel. En man uppger att han blivit slagen av tre personer som sedan lämnat platsen i en bil. Polis har sökt efter bilen, men utan att hitta den. Patrullen upprättar anmälan om misshandel och skjutsar mannen till vård.

01:39 Misshandel, Sundsvall
Samtal inkommer om slagsmål i Birsta. Ett tiotal personer uppges initialt vara inblandade. När polis kommer dit är det lugnt på platsen. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan gällande misshandel. Ingen person ska ha behövt uppsöka vård.

01:44 Olaga hot, Sollefteå
Polis beordras till en restaurang i Sollefteå med anledning av att en man med yxa setts utanför restaurangen. När polis kom dit har ordningsvakter fått tag i yxan. Mannen, som är i 20-årsåldern, misstänks för olaga hot, då han visat yxan för två personer, samt grovt brott mot knivlagen. Yxan tagen i beslag.

02:53 Misshandel, Kramfors
Polis beordras till Bollstabruk efter samtal om bråk. Två män har bråkat och båda omhändertas för fylleri. En anmälan gällande misshandel upprättas. På grund av berusning har männen inte kunnat höras.

03:01 Brand, Sundsvall
Larm inkommer om en rökfylld lägenhet i Stenstan. Enligt initiala uppgifter har en värmefläkt börjat brinna. En boende förs till sjukhus med brännskador på hand/händer. Anmälan upprättas.

05:52 Rattfylleri, Sollefteå
En patrull stoppar en bilist utanför Sollefteå. Föraren, en kvinna, medtas för provtagning och förhör efter misstanke om att hon var påverkad av narkotika. Bilnycklarna omhändertas med syfte att förhindra brott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra