Sammanfattning natt Godmorgon Nedan följer ett axplock av nattens händelser som ur polisiär synpunkt varit mycket lugn.. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen tjänstgör Stefan Gustafsson och Ulla Brehm

Falköping, Wetterlinsgatan, Göteborg, Axel Dahlströms Torg, Götaälvbron, Norra Tvärvägen, Västra Götaland

23.38 Falköping, rattfylleri
På Wetterlinsgatan stoppar polispatrull en bil för kontroll. Föraren saknar körkort och misstänks dessutom vara narkotikapåverkad. Passageraren misstänks också vara narkotikapåverkad. I bilen hittas också narkotika. Båda får följa med för provtagning och misstänks båda för innehav av narkotika. Föraren rapporteras dessutom för grov olovlig körning och rattfylleri genom påverkan av narkotika.

00.02 Göteborg, inbrott
Polis larmas till en cykelbutik vid Axel Dahlströms torg. Vittne har sett hur två personer slagit sönder ett skyltfönster till butiken. De båda försvann sedan på en moped från platsen. Konstaterat inbrott på platsen men tjuvarna verkar inte ha fått med sig något då det finns galler innanför den krossade rutan. Ingen gripen.

00.58 Göteborg, rattfylleri
I en trafikkontroll som genomförs på Götaälvbron stoppas en bil vars förare blåser positivt. Han fick följa med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

02.19 Falköping, rattfylleri
På Norra Tvärvägen stoppar polispatrull en bil som det är körförbud på. Föraren saknar körkort och misstänks också för rattfylleri under påverkan av narkotika. Han fick följa med för provtagning. Bilen som han kört tas dessutom i beslag.

Polisen Västra Götaland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra