Sammanfattning natt Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. dagens presstalesperson är Tommy Nyman

Tranemo, Limmared, Bengtsfors, Billingsfors, Falköping, Göteborg, Långgatan, Västra götalands län

22.26 Tranemo, rattfylleri
I Limmared stoppar polispatrull en bil för kontroll. Föraren som var en man i 30-årsåldern misstänks för rattfylleri. Han fick följa med för provtagning.

01.13 Bengtsfors, dråpförsök
Polis och ambulans kallades till Billingsfors med anledning av ett bråk mellan flera personer. En person kördes allvarligt skadad i ambulans till sjukhus för vård. En förundersökning gällande misstänkt dråpförsök inleddes. Under polisinsatsen på plats framkom uppgifter som ledde till att tre personer frihetsberövades och hämtades till förhör. Förhör kommer att hållas under lördagen. Några ytterligare uppgifter i ärendet kan ännu inte lämnas.

01.43 Falköping, våldsamt motstånd
Polis kallades till järnvägsstationen där ett inkommande tåg hade en mycket berusad person. När mannen skulle omhändertas av polis på tåget satte han sig till motvärn och misstänks därför för våldsamt motstånd. Efter tillnyktring ska han förhöras gällande misstanken mot honom.

02.16 Göteborg, grov stöld
På Frärde Långgatan angrips en yngre kvinna av en man som rycker ifrån henne handväskan. Mannen springer sedan från platsen. Anmälan om grov stöld. Ingen gripen.

Mest läst av andra