Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Hammarkullen, Kungälv, Lidköping, Milstensgatan, Lysekil, Kungsgatan, Orust, Högsbo, Övre Husargatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Peter Adlersson.

Göteborg, Hammarkullen, Kungälv, Lidköping, Milstensgatan, Lysekil, Kungsgatan, Orust, Högsbo, Övre Husargatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.10 Göteborg, brand
Räddningstjänst och polis kallades till en lägenhetsbrand i Hammarkullen. Det har brunnit i lägenhetens kök. Ingen person skadad i samband med branden.

22.55 Kungälv, trafikolycka
Vid Gullbringa har en personbil kört av vägen. Föraren körd i ambulans till sjukhus för kontroll.

23.16 Lidköping, skadegörelse
Vittne ringer till polisen om en man som river ner ett staket vid en byggarbetsplats på Milstensgatan. Mannen försvinner sedan från platsen på cykel. Polispatrull skriver anmälan om skadegörelse på staketet och en elcentral. Ingen misstänkt finns.

23.43 Lysekil, brand
På Kungsgatan börjar en parkerad bil att brinna. Vittne ser tre unga män springa från platsen i samband med att bilen började brinna. Polis till platsen för anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt hittad.

04.09 Orust, inbrott
Ett företag på Orust har utsatts för inbrott. En dörr har ryckts bort och tjuven/tjuvarna har stulit motorsågar och röjsågar till ett uppskattat värde 300-400000 kronor. Polis till platsen för anmälan och undersökning. Polisens tekniker ska göra en undersökning på platsen under dagen.

04.40 Göteborg, rattfylleri
I Högsbo stoppade polispatrull en bil för kontroll. Föraren en man i 40-årsåldern misstänks för rattfylleri. Han fick följa med för provtagning.

05.26 Göteborg, stöld
Vittne ringer om att två personer med vinkelslip stjäl cyklar vid Övre Husargatan. Polispatrull hittar två misstänkta män i närheten och kan även ta en vinkelslip i beslag. Även cykeldelar och någon komplett cykel som misstänks vara stulen tas i beslag.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra