Karta som med röd fyrkant ramar in Lysekil, Lyckevägen, Mellerud, Björnebol, Göteborg, Stampgatan, Combi, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Stefan Gustafsson

Lysekil, Lyckevägen, Mellerud, Björnebol, Göteborg, Stampgatan, Combi, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.57 Lysekil, inbrott
En person har klättrat upp via en brandtrappa till en Kursgård på Lilla Lyckevägen. En glasruta har krossat och misstänkt har tagit sig in på Kursgården. Polis som kommer till platsen kan följa blodspår från den krossade rutan och kan gripa en man misstänkt för inbrottet.

02.31 Mellerud, inbrott
Ett inbrottslarm gick i ett företag i Björnebol. Väktare till platsen och konstaterade att en dörr var uppbruten och motorsågar var stulna från firman. Det stulna värderas till cirka 80 000 kronor. Polis som kallats till platsen skriver anmälan om inbrott i butiken. Ingen misstänkt gripen.

04.42 Göteborg, inbrott
Larmet gick i en tobaksbutik på Stampgatan. Väktare var snabbt på plats och såg tre maskerade personer försvinna från platsen i en vit Mercedes combi. Tjuvarna tycks ha fått med sig tobaksvaror från butiken. Dock okänt hur mycket. Ingen gripen. Polispatrull skriver anmälan om inbrott i butik.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra