Karta som med röd fyrkant ramar in Vänersborg, Restad Gård, Mellerud, Storgatan, Göteborg, Haga, Borås, Sandared, Köpmansgatan, Västra götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Vakthavande vid RLC summerar en lugn polisiär natt i länet.

Vänersborg, Restad Gård, Mellerud, Storgatan, Göteborg, Haga, Borås, Sandared, Köpmansgatan, Västra götalands län

Dagens presstalesman är Tommy Nyman och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

01.04 Vänersborg, grov misshandel
Ambulans och polis kallades till Restad gård där två personer varit inblandade i ett knivbråk. Ambulans tar hand om de två skadade på platsen. En av dem har bara ytliga skador och den andra ett knivhugg i ena axeln. Båda körs till sjukhus. En av de båda männen grips senare på sjukhuset misstänkt för grov misshandel. En kniv är också tagen i beslag.

02.48 Mellerud, rattfylleri
På Storgatan stoppade en polispatrull en bil för kontroll. Föraren som var en man i 40-årsåldern misstänks för rattfylleri. Han fick följa med för provtagning.

03.31 Göteborg, rattfylleri
Ett vittne ringer polisen från Haga. Vittnet ser hur en man tagit sig in i en grävmaskin och kört den en kortare sträcka. Mannen lämnar sedan maskinen gående. I det skedet anländer polispatrull som kan omhänderta mannen som är i 30-årsåldern. Han misstänks för rattfylleri och olovligt brukande.

03.52 Borås, inbrott
Polis kallas till Sandared där en villaägare sett någon lysa med ficklampa i dennes garage. På plats kan polispatrull gripa två män som misstänks för att ha tagit sig in i garaget. Brytverktyg tas dessutom i beslag. De båda gripna männen är i 40-årsåldern.

04.09 Göteborg, brand
Räddningstjänst och polis larmas till Köpmansgatan där det enligt uppgift brinner i en byggnadsställning som är rest mot en husfasad. Räddningstjänsten släcker en mindre brand i byggställningen och några byggpallar. Polispatrull på plats skriver en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. Ingen misstänkt.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra