Karta som med röd fyrkant ramar in Broholm, Mullsjö, Vrigstad, Värnamo, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Två villainbrott rapporterade under sen eftermiddag.

Broholm, Mullsjö, Vrigstad, Värnamo, Jönköpings län

16:23 Polisen larmades till en villa i Broholm utanför Mullsjö, där boende hade upptäckt att det varit inbrott. Gärningspersonen verkar ha tagit sig in genom en balkong. Villan var tillrörd.

18:18 Polisens tekniker är på plats och genomför en brottsplatsundersökning i villan. Det är ännu inte känt vad som tillgripits.

Det finns i nuläget ingen misstänkt för inbrottet. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

De boende hade bara varit borta från villan mellan 14.30 och 16.00 och är Polisen angelägen om att komma i kontakt med de som sett personer eller fordon i anslutning till platsen under den tiden.

-

16:53 Polisen larmades av en villaägare som upptänkt att hon haft inbrott under dagen. Villan ligger i ett litet samhälle mellan Vrigstad och Värnamo.

Polis har varit på plats och genomfört en brottsplatsundersökning samt tagit upp en anmälan om stöld genom inbrott. Ingenting verkar saknas i villan.

-

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra