Karta som med röd fyrkant ramar in Lövstad, Norrköping Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Bil i mitträcket på E4.

Lövstad, Norrköping

12.50 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka i norrgående riktning på E4, vid avfarten till Lövstad slott. Enligt larmet var det en singelolycka med en personbil och en person skulle vara drabbad.

13.05 Polis på plats.

En personbil har hamnat i mitträcket och behöver bärgas från platsen. Föraren av fordonet, en man i 40-årsåldern, har tagits omhand av ambulanspersonal.

14.06 Det råder begränsad framkomlighet förbi olycksplatsen och det bildas köer på grund av de svåra vägförhållandena. Polis finns på plats vid olycksplatsen, så länge det behövs, för att dirigera trafik.

14.16 Föraren av personbilen har förts till sjukhus för kontroll. Fordonet har bärgats från platsen. Polispatrullen kommer att skriva en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Uppdatering:

14.42 Lastbilar har stora problem och står stilla i en backe. Det är totalt stopp på E4, i norrgående riktning, just nu.

15.09 Polisen har lämnat olycksplatsen. Trafiken flyter på.

Polisen rapporterar att det är mycket halt på E4. En uppmaning är därför att ta det lugnt i trafiken.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra