Karta som med röd fyrkant ramar in Johannesbäcksgatan, Salabacksgatan, Uppsala, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel En man misshandlas efter en trafikolycka.

Johannesbäcksgatan, Salabacksgatan, Uppsala, Uppsala län

Två bilförare krockar på en parkering på Johannesbäcksgatan. Bråk uppstår och en man född -99 från den ena bilen blir misshandlad av de två män som åkte i den andra bilen.
Sedan kör de från platsen.
Männen som åkt från platsen stoppas av polis på Salabacksgatan och grips. De är födda -00 och -96 och misstankarna gäller misshandel och obehörigt avvikande från trafikolycksplats (smitning).

Uppdatering kl 10:59
Utredningsarbete och förhör har gett en delvis annan bild av händelsen än vad som tidigare meddelats.
Två män (födda -99 och -01) är målsägande. De har sammanträffat med två andra män (födda -00 och -96) på en parkering där de båda målsägande har misshandlas av oklar anledning.
Efter misshandeln hoppar gärningsmännen in i en bil och kör mot målsägande som dock klarar sig att utan att bli påkörda. Bilen backas sedan in i en parkerad bil som krockskadas.
De båda misstänkta gärningsmännen grips på Salabacksgatan strax därefter och misstänks för misshandel, försök till grov misshandel och olaga hot.
En anmälan har även upprättats om smitning med anledning av den påkörda bilen men i nuläget finns ingen misstänkt för detta.

Datumet för händelsen angavs tidigare till den 10/11 vilket är felaktigt och har nu korrigerats.

Mest läst av andra